Rólunk

2018-04-25
Adminisztrátor
4032
Farmtrac Tractors Europe Sp. a mezőgazdasági traktorok egyik legnagyobb lengyel termelője.

A 2000-es a cég eredete. Mrągowo-i gyárban, POM Mrągowo-ban kezdtük a traktorok gyártását.
A szerény kezdetektől a mezőgazdasági traktorok legnagyobb hazai gyártói státuszának elérése érdekében cégünk filozófiája mindig elsőbbséget ad az egyszerű és megbízható tervezésnek - a túl sok felesleges elektronikának köszönhetően.
Jelenleg az ajánlat több mint 20 típusú és fajtájú traktorok. Mind a lengyel piacon, mind pedig számos európai országban és Észak-Afrikában állítják elő.
Egyszerű és megbízható építési megoldásaink a legjelentősebb európai komponenseket gyártó vállalatokon alapulnak. Szállítóink között megtalálható a ZF, a Bosch, a Perkins, a Carraro, a MITA és mintegy 60 neves lengyel alkatrészgyártó. Minden gépünk európai jóváhagyással rendelkezik, és megfelel minden európai szabványnak.
Van saját termékfejlesztési részlegünk, amely vezető lengyel mérnököket alkalmaz - gyakran több mint 30 éves tapasztalattal. Nekik köszönhetjük, hogy képesek vagyunk legyártani a legfontosabb traktormodelleket - például a 675 DT (2011-es év gép) és a 7100DT, 7110DT vagy a legújabb 9120DTN modellt.
A Farmtrac még mindig virágzó márka. Évről évre traktoraink számos sikereket értek el.
2011-2015 között Lengyelországban az új traktorok értékesítésének vezetője vagyunk.

A Farmtrac számos iparági díj nyertese: Az év Lengyel Mezőgazdaságának többszörös győztese és a térség egyik legnagyobb munkáltatója Mrągowa aktívan támogatja a fiatal diplomások (gyakornokok, gyakorlatok) aktiválását. A "Mrągowa-val vagyok" kezdeményezés, amelynek célja a Mrągowo város elmozdítása.